Fundació Pere Tarrés  
   Facebook Fundació Pere Tarrés    Twitter Fundació Pere Tarrés    Instagram Fundació Pere Tarrés
Inici | Castellano | Contacte | | Intranet

Borsa de treball | Polítiques de recursos humans

 

Any rere any la Fundació aposta per la formació contínua dels seus/ves treballadors/es, d’aquesta manera durant el 2014 s’han format 2035 persones mitjançant el Pla de Formació Interna. Aquest any han sigut 110 els cursos realitzats que han comportat un total de 2016 hores de formació, amb un nivell de satisfacció d’un 3,45 sobre 4. D’aquests cursos el 82% han estat accions específiques per col·lectius concrets que han permès millorar les seves competències professionals i aplicar millores al lloc de treball, valorant-se la seva aplicació i transferència en un 2,9 sobre 4.

S’ha continuat amb la implantació dels Itineraris formatius per a col·lectius específics, fet que facilita el seu desenvolupament professional i la seva aplicació en el lloc de treball. També s’ha continuat treballant en l’aprofundiment en les competències institucionals en les diferents polítiques de Recursos Humans, i amb el desenvolupament de competències directives.

Sopar de Nadal Fundació Pere Tarrés 2014

 

Identificació i compromís

Continuem apostant per fomentar la identificació i el compromís dels col·laboradors/es amb la Fundació, vetllant per transmetre els nostres valors i missió en les activitats del nostre dia a dia, i reforçant espais de trobada i d’intercanvi. En el marc del Pla de Comunicació Interna i Participació s’ha continuat ampliant el conjunt de la intranet de la Fundació que, posant com a protagonista el/la treballador/a, té l’objectiu de posar a disposició de tota la plantilla informació actualitzada i personalitzada. Destacar com a activitats importants d’aquest 2014: la Trobada General per a monitors/es de Menjadors escolars i educadors/es d’Escoles Bressol i l’organització de la Celebració de Nadal.

 

Selecció de personal

Durant l’any 2014, s’han realitzat 938 processos de selecció de personal per als diferents departaments de la Fundació, sempre potenciant la promoció interna i vetllant per la polivalència dels perfils.

S’ha facilitat la incorporació de persones de pràctiques, 275 persones han pogut realitzar les seves pràctiques en algun dels nostres projectes. Cada any augmenten l’interès en formar part de la nostra entitat, i així ho demostren les 207.585 visites que ha rebut l’apartat d’ofertes de feina del nostre web i els més de 3.162 seguidors/es al perfil de twitter i Linkedin de RRHH.

 

Prevenció de Riscos Laborals

En aquest 2014 s’han realitzat 1.594 formacions específiques de Prevenció, també s’ha treballat, juntament amb Mútua Universal, una campanya que amb el lema “No vagis volant, surt amb temps” s’ha treballat la prevenció d’accidents “in itinere”.

S’ha continuat amb l’elaboració dels Plans d’autoprotecció referents a la nova normativa Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció, de les diferents Escoles Bressols que gestiona la Fundació.

 

Pla d’igualtat i conciliació

Durant l’any 2014 s’ha continuat amb el segon Pla d’Igualtat i Conciliació (PIC) 2013-2017 de la Fundació Pere Tarrés que té per objectius assolir un projecte professional coherent que respecti els drets dels treballadors i les treballadores, tot fomentant-ne la integració i la conciliació. Una novetat significativa d’aquest PIC és la inclusió de mesures per fomentar la diversitat a l´entitat i algunes mesures noves que s’han afegit a les que ja es contemplaven en el primer Pla.

 

Sistema de Gestió de la Qualitat

Seguint amb la millora continua, aquest 2014 s’han incorporat a l’auditoria el departament d’Escoles Bressol, el Moviments de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) i la Facultat, tot i que aquesta també té implementada l’avaluació de qualitat universitària AUDIT, completant el sistema general de la Fundació Pere Tarrés ISO 9001:2008, certificada per l’empresa TÜV Rheinland. Durant l’any s’ha començat a treballar per poder incorporar-hi el 2015 les cases de colònies i tenir ja en el sistema la globalitat de la Fundació.

 

Segell LÀBORA

La Fundació Pere Tarrés disposa del Segell LÀBORA, un distintiu de qualitat atorgat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest projecte pretén fomentar l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball. www.bcn.cat/labora© Fundació Pere Tarrés | Avís legal | Mapa de la web | Accessibilitat | Contacte

Segueix-nos:

Facebook Fundació Pere Tarrés Twitter Fundació Pere Tarrés Youtube Fundació Pere Tarrés Flickr Fundació Pere Tarrés RSS Fundació Pere Tarrés Linkedin Fundació Pere Tarrés Slideshare Fundació Pere Tarrés Blog Fundació Pere Tarrés Instagram Fundació Pere TarrésFundació Pere Tarrés | Numància 149 - 151 | 08029 | Tel. 93 430 16 06 | Fax 93 419 62 68 | fundacio@peretarres.org